Mravenčí výprava do Meditační zahrady 15. 10. 206

Dne 15. 10. v sobotu jsme se společně vydali objevovat krásy podzimu a Meditační zahrady!

U vstupu do Borského parku, kde jsme měli sraz nás trochu překvapily barevné krepové fáborky. Dumali jsme nad tím, kdo a k čemu je tam umístil…. Ovšem tyto otázky nám zůstaly doteď skryté. Naše cesta ale vedla trochu jiným směrem.

p1140154

Po cestě jsme se zahřáli během hry na Mrazíka, kdy velmi dlouho vyhrával Mrazík. To víte, zima se jen tak nedá! Nakonec přeci jen vyhrála sluníčka. Mravenečci si po cestě hráli na rytíře Jedi, škoda, že už tábor na téma Star Wars byl, očividně jsou Star Wars stále v kurzu 🙂

p1140188

Po dlouhé a bojovné cestě jsme si dali sváču na posilnění. No, a potom už jsme dorazili do Meditační zahrady, kde jsme vepsali náš družinový pokřik spolu s našimi podpisy do návštěvní knihy. Překvapilo nás, kolik cizinců zde napsalo nějaké věnování. Jen na stránce, kam jsme se podepsali my, bylo věnování od Rusů či Angličanů. Zahráli jsme si na umělce a zarámovali kousek místa v zahradě, jež se nám nejvíce líbil. Ovšem ne do ledajakého rámečku, ale do hvězdného rámečku!

p1140293

Ze zahrady se nám moc nechtělo, ale už byl čas jít, abychom se stihli včas vrátit na místo návratu. Po cestě zpátky jsme ochutnali jablka, vyráběli jsme pugét květin a povídali si a povídali.

Filípka stála výpravu ztrátu turbánku, ale pevně věřím tomu, že když poprosí Ježíška o nový, že mu ho jistě přinese 🙂

Na fotky z našeho podzimního putování se můžete podívat do naší oddílové fotogalerie http://zluta52.rajce.idnes.cz/Mravenci_vyprava_do_Meditacni_zahrady_15._10._2016/

Tak 4. listopadu na odpoledním tvoření, Mravenečci!